Als erkende installateur zijn wij sterk in het verbouwen van uw hele badkamer. Samen maken we de mooiste plannen voor uw droomkamer, wij kunnen al uw wensen verwezenlijken. ook zonder eigen showroom verzorgen wij graag de levering en installatie hiervan. Wanneer u sanitaire materialen liever niet via een brochure kiest, maar liever met eigen ogen ziet kunt u terecht bij een showroom waar wij al jarenlang mee samenwerken voor een deskundig advies van onze kwaliteitsproducten.  De showroom beschikt over vele badkameropstellingen en tegels. Onze installateurs monteren en installeren uw douche, ligbad, wastafel en badmeubels.

 

Badkamer verbouwen van A tot Z

Niet alleen voor de installatie van uw sanitair en badmeubels, maar ook voor de aanleg van gas- en waterleidingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij realiseren uw nieuwe badkamer van A tot Z. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunt u ervan uitgaan dat wij het project met een voortreffelijke installatie en nette afwerking opleveren. Bovendien laten we niets aan het toeval over en denken we aan alles.

 

Eindeloze mogelijkheden voor in de badkamer

Een badkamer is een plek waar u compleet tot rust moet kunnen komen. Waarom dat niet in stijl doen? Bij snepvangers installatiewerken zijn de mogelijkheden eindeloos en we gaan graag samen met u om tafel om tot de perfecte badkamer te komen.

 

Maak een afspraak voor meer informatie