renovatie riolering bestaande woningen

Bij ons kunt u terecht voor een complete renovatie van een bestaand rioolstelsel van een woonhuis. Dit houdt in dat we zowel het graafwerk als ook de bestrating kunnen verzorgen. Afhankelijk van de situatie kunnen wij het bestaande straatwerk en / of beplanting tijdelijk verwijderen. Dit indien mogelijk met een mini graver of als dit niet mogelijk is met een schop zodat de bestaande riolering vrij gegraven kan worden en eventueel oude putten en gresbuizen vervangen kunnen worden door PVC riolering. Na het vervangen van de riolering zorgen we dat het straatwerk en / of beplanting weer netjes wordt terug geplaatst.

 

Aanleg riolering nieuwbouw

De eisen van een riolering bij een nieuwbouw projekt zijn per gemeente anders. Zo mag een gecombineerd rioolstelsel  (vuil- en hemelwaterafvoer) niet meer worden toegepast. Daarvoor moet men voortaan een gescheiden riool aanleggen (vuil- en regenwater). Deze rioolbuizen hebben een grijze en bruine kleur. Verder kan de gemeente voorschrijven dat het regenwater op eigen terrein moet worden geinfiltreerd. Hiervoor gebruiken we dan infiltratie kratten.

 

Onderhoud / reparatie

U kunt bij ons ook terecht voor kleinere reparatie’s bv van een keukenafvoer, wastafel sifon of een kapotte hemelwaterafvoer. Maar ook voor aanpassingen aan de bestaande riolering i.v.m.het steeds meer toenemen van extremen buien. wij kunnen u adviseren, om water overlast binnen tegen te gaan, door middel van voorzieningen aan te brengen.

 

Ontstoppen

Naast onze loodgieters werkzaamheden zijn wij ook specialist op het gebied van ontstopping. In tegenstelling tot andere aanbieders blijft het bij ons niet bij ontstopping. Wij zorgen voor een nette afwerking en kunnen direct inspringen op bijkomende loodgieterswerkzaamheden.

Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan: van een verstopping in uw hoofdriolering tot een verstopping van een gootsteen. Wij demonteren uw sanitair niet alleen, we monteren het achteraf ook weer, zodat uw probleem direct volledig is opgelost.