Is een lekkend dak voor u ook een grote ergernis? Dat begrijpt onze dakdekker als geen ander. Een lekkage kan immers onderdelen van het pand, zoals plafonds en muren, aantasten. Om lekkages te voorkomen is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren en de dakbedekking op tijd laten vervangen. Wij hebben jarenlange ervaring als dakdekker en leveren gegarandeerd kwalitatief hoogwaardig dakwerk. We gebruiken bitumineuze dakbedekking, maar ook epdm word vaak toegepast! Tevens kunnen we randafwerking voorzien in daktrim of zinken deklijsten.

 

zinken dakgoten

Voor zink-, lood- en dakwerk zijn echte professionals nodig. Onze dakdekkers hebben de juiste opleiding en jarenlange ervaring. Of het nu om een dakgoot, de regenwaterafvoer of een dak gaat, wij kunnen het voor u maken. Zink kan worden toegepast voor de bekleding van daken en gevels. Het gebruik van dit materiaal geeft uw woning niet alleen een luxe uitstraling, maar het maakt uw dak en gevel duurzaam. Zinken dakgoten kunnen goed tegen harde wind en hebben een langere levensduur. Het werken met zink behoort tot onze specialiteiten, uw dak is bij ons in goede handen.

 

EPDM dakbedekking is wellicht de trend van het moment. Deze soorten dakbedekking zijn namelijk zeer duurzaam en tevens is EPDM dakbedekking een kwalitatieve dakbedekking. EPDM dakbedekking is bestendig tegen ozon en Uv en daarnaast beschikt EPDM dakbedekking over een groot elastisch vermogen. EPDM dakbedekking heeft diverse voordelen. Zo zijn deze soorten dakbedekking bestendig tegen tempraturen variërend van -35⁰C en 120⁰C. Daarnaast is EPDM dakbedekking elastisch en niet geheel onbelangrijk, brandveilig!  EPDM is een van de soorten dakbedekking die een erg geruime tijd mee gaat. U kunt er van uit gaan dat uw EPDM dakbedekking minsten 40 jaar meegaat!

Een van de andere soorten dakbedekking is de bitumen dakbedekking. Voor dakbedekking plat dak wordt bitumen dakbedekking veelal gekozen. Bitumen komt van nature voor in ruwe aardolie. Wordt hier teer aan toegevoegd dan ontstaat er een uitstekend materiaal voor het aanleggen van een dak. In Nederland zijn de meeste platte daken gemaakt van deze soorten dakbedekking. Een aantal eigenschappen van bitumen dakbedekking is dat het waterdicht is, ook op de lange termijn. Daarnaast is het eenvoudig te verwerken en niet geheel onbelangrijk hecht het zich goed aan de ondergrond. Er zijn twee soorten dakbedekking in de categorie bitumen. Namelijk APP gemodificeerd bitumen en SBS gemodificeerd bitumen. Het grootste verschil tussen deze twee soorten dakbedekking is dat SBS elastischer is dan APP

 

Professioneel onderhoud voor een optimale conditie

Onze dakdekker is niet alleen expert in het plaatsen van de juiste dakbedekking. Wij verzorgen ook het onderhoud voor u. Hierdoor houdt u uw dak in goede conditie en bent u eventuele lekkages voor. Als u meer informatie wilt, bent u vrij om contact op te nemen met onze ervaren dakdekker.

 

Neem contact op

Wilt u graag meer informatie over dakbedekking of zinken dakgoten? Neem dan contact op met de dakdekker van snepvangers installatiewerken.